I2a-Din came to the Balkans and Dinaric Alps with the Thracians, Dacians & Illyrians

Fismidhje, clean your inbox. I have some inquiries for you since I’m going to Folie Marine and I need company from Fieri.
In the meantime, are you also an I2a-Din Vlach?
E po kur mësove edhe ti Folie Marine o fshatar qelbur. Pse je kaq mashkull pa këllqe? Përse nuk përgjigjesh në privat po hapesh bythësh këtu? Megjithatë, sipas edhe ta thashë mua gati më ke, në daç hajde këtu,në daç të vij unë atje në pidh të arushës ku rri ti dhe kullot lopën, vetëm thuaj, hap gojën. Dhe siç edhe ta thashë në mesazh, problemi jot është se e ke babanë bythqir, sepse ai të ka bërë kështu si vetja.
 
E po kur mësove edhe ti Folie Marine o fshatar qelbur. Pse je kaq mashkull pa këllqe? Përse nuk përgjigjesh në privat po hapesh bythësh këtu? Megjithatë, sipas edhe ta thashë mua gati më ke, në daç hajde këtu,në daç të vij unë atje në pidh të arushës ku rri ti dhe kullot lopën, vetëm thuaj, hap gojën. Dhe siç edhe ta thashë në mesazh, problemi jot është se e ke babanë bythqir, sepse ai të ka bërë kështu si vetja.
You can't speak English and call me a villager? Lol

O ta shkerdhesha fisin nbyth nuk tshkruj dot se ta mush Inbox plot o moterbaxhell ti beshty motrat kushrinat ngoj ta qi karakterin e familjes. Baba jot bashk me daja axha rrisin veq baxhella me jau qi kari malokut n Tirane. Rrac e zez rrac konviktoresh buce.
 
You can't speak English and call me a villager? Lol
O ta shkerdhesha fisin nbyth nuk tshkruj dot se ta mush Inbox plot o moterbaxhell ti beshty motrat kushrinat ngoj ta qi karakterin e familjes. Baba jot bashk me daja axha rrisin veq baxhella me jau qi kari malokut n Tirane. Rrac e zez rrac konviktoresh buce.
Ti do të na mbushësh mendjen që je trim kur rri strukur si miu mbrapa një kompjuteri? E morëm vesh atë. E morëm vesh edhe që je djali I një bythqiri, prandaj dhe je kaq bastard. Je dhe një copë fshatari kokëtrash, mos e harro këtë. Dhe mos u përpiq të bësh viktimën, askush nuk të tha malok, 90 % e shqiptarëve janë malokë, pothuajse të gjithë origjinën e kemi nga mali. Të thashë që je fshatar kokëtrash dhe që je djali I një bythqiri sepse nuk ke burrëri por vjen këtu në një forum të huaj dhe hapesh bythësh.
 
Ti do të na mbushësh mendjen që je trim kur rri strukur si miu mbrapa një kompjuteri? E morëm vesh atë. E morëm vesh edhe që je djali I një bythqiri, prandaj dhe je kaq bastard. Je dhe një copë fshatari kokëtrash, mos e harro këtë. Dhe mos u përpiq të bësh viktimën, askush nuk të tha malok, 90 % e shqiptarëve janë malokë, pothuajse të gjithë origjinën e kemi nga mali. Të thashë që je fshatar kokëtrash dhe që je djali I një bythqiri sepse nuk ke burrëri por vjen këtu në një forum të huaj dhe hapesh bythësh.
Thuj babs e burravet tfisit mi ba gadi qikat per kar, a mir? Se njaq dini me ba ju gabelt veq me rrit baxhella.

Hajde mor fis shkerdhym pse svjen? A te thash ku rri? Laluc pillmotret.
 
Thuj babs e burravet tfisit mi ba gadi qikat per kar, a mir? Se njaq dini me ba ju gabelt veq me rrit baxhella.

Hajde mor fis shkerdhym pse svjen? A te thash ku rri? Laluc pillmotret.
Nuk më ke thënë se ku rri. Më pyete nëse kam qenë bë Shkodër dhe Mal të Zi. Më thuaj ku rri. Apo akoma e ke në plan të shkosh në Jal?
 
Nuk më ke thënë se ku rri. Më pyete nëse kam qenë bë Shkodër dhe Mal të Zi. Më thuaj ku rri. Apo akoma e ke në plan të shkosh në Jal?
Ta thac mor laluc moter perplas, Mal te Zi (Ulqin), Shkoder, e Lac rri. Nise nr e tel me mesazh privat. Kyt fundjav sjam tuj ardh per Jale se ka shi anejna. Kur ke plan mu nis per siper? Tpres ty, fisin, kushrinat, shoqnin. Ti veq hajd.
 
Ore ti! Çfarë janë këto muhabete që bën? Ç'punë ke ti me përkatësinë fetare apo origjinën krahinore? Nuk e shikon që ai është kafshë kokëtrash? Lëre këtë muhabet se është turp dhe na nxorët bojën faqe botës. Atë do ndreqësh ti? Ai është idiot. Mbylle këtë muhabet. Lëre të lehi si qen dhe mos ju përgjigj.
Ai ka shajt shume shqiptare pa pike respekti, pa lidhje. Dushman eshte na nji mysliman pa krenari per historine e shqiptarve, feja/regjim myslimuti e beri shqiperine te varfur, na chovi ne funde europes

Dhe nuk kupton qe arbereshet kane pasur shume gjenetik i2a dhe kane bere shume pune nga italia per historine e shqiperise. Ne vend te shaj myslimanet qe na kane prish kulturen dhe emrat unik shqiptare ai shane shqiptaret me histori. Neve jemi vetem 5 million njerez ne bote me 7 billion tashi. Ne duhet te mbrojme kulturen tone, emrat tone
 
Calm down guys.
Dushman are you aware of the fact that I2a (be it the 'Slavic' 3400 ypb, I-CTS10228 or every other subclade under I2a or even the generic I2/I1) is indeed the most genuine and 'autochthonous' - yeah, we (Albanians) love this word buddy! - European Haplogroup !?
Now if someone does not like the fact that every subclade under I-CTS10228 is Slavic, than its his own damn problem, but facts are facts, 'stubborn' and explicit.
Facts based on modern spread? Based on modern spread dinaric north is more common in albania and greece (+ukraine of course) instead of serbia/bosnia/croatia

This means it had little to do with ph908 (dinaric south), it has a different history, different timeline into south europe

If you want to talk about ancient dna, we have yet to find much ancient cts10228 just like we have yet to find much ancient v13! Both were found in medieval serbia from roman era but we havent found anything earlier yet
 
You should take your own advice and stop. I can't see why anyone should take you seriously discussing genetics/Y-DNA when you mock the literal tools used by human beings to understand those very things. Your personal experience(and anyone's really) means nothing against mountains of data and research. It's like a random person acting like they know more about a doctor who has poured years of study and practice into his field. Sure, none of us are actual geneticists, but you're not convincing anyone with this buffoonery.

I know people who literally DOMINATE their women and have mostly daughters. I know men who are cowards and let their women run the show, that only have sons. Again, your anecdotal evidence means nothing in the face of research. You're still ingnoring 99% of your entire genome, including other factors not determined by your genetics given numerous variables and the fact that our brains and neural networks have plasticity.

Using your logic a rapist will blame their crimes on their dna, or their haplogroup.

You need to educate yourself before spewing out garbage.

Ok dude, sorry to interrupt your sleep.
 
I am so embarrassed that people will read these things and think Albanians are mentally ill in general. I really really hope you’re not Albanian but the Ashkali Dema with the Levantine/Iranian haplogroup.

LMAO, you clowns lack any self-conscious. Have you read what 99% you write? We the most ancient ever, I'm Illyrian (throws a baby tantrum), I'm a Roman emperor, Albanian is the engine of IE languages. That's embarrassing. Europeans are laughing their as$ off.
The most wiggers per capita, super embarrassing. If my brother was the best white rapper, I would not advertise it out of self respect, because that's embarrassing. Since we got here, can you Roman emperors stop littering everywhere, don't throw garbage in like a slob. It should not be hard since you built the Acropolis and the Egyptian pyramids.
Remember, when you liter, you're making me look bad bro.

What I'm saying is, your behavior is making my butt look big. You're a clown.
 
Statistically, things balance out quite often. It's just such large families are rather rare today.
But if looking at really large families, it is not that uncommon that the same father got 4 sons, 3 daughters, then 1 son, then 3 daughters and so on.
The single biggest factor might be the time of the intercourse in the female cycle.
Most of the time It's just chance.

In America, you'll see a super tall father with like 8 daughters, no boys and a soy face.
 
Berat = Belgrade = uber Slavic.
I2a-Din North = Bulgarian = uber Slavic

That's very interesting actually :LOL:

The name Berat has been derived through Albanian sound changes from the Old Bulgarian Bělgrad (Бѣлградъ) or Belgrád / Beligrad (Белград / Белиград), meaning "White City".[6][7]

https://en.wikipedia.org/wiki/Berat

In Bulgaria you can also find toponyms with Kosovo https://en.wikipedia.org/wiki/Kosovo,_Plovdiv_Province
 
LMAO, you clowns lack any self-conscious. Have you read what 99% you write? We the most ancient ever, I'm Illyrian (throws a baby tantrum), I'm a Roman emperor, Albanian is the engine of IE languages. That's embarrassing. Europeans are laughing their as$ off.
The most wiggers per capita, super embarrassing. If my brother was the best white rapper, I would not advertise it out of self respect, because that's embarrassing. Since we got here, can you Roman emperors stop littering everywhere, don't throw garbage in like a slob. It should not be hard since you built the Acropolis and the Egyptian pyramids.
Remember, when you liter, you're making me look bad bro.
What I'm saying is, your behavior is making my butt look big. You're a clown.
Gjergj kastrioti would be rolling in his grave seeing what some of these new generation albanians have become, they should stay permanently in america/england if they like that minority culture more than ours, the english people hate it as well. Dont want them to start bringing african dna back to albania. Even enver would be rolling his grave after all the effort of unifying the albanian culture and removing foreign influence
 
Last edited:
Your nickname makes no sense in Albanian. It should be Taktikat e maleve. Period.

I2a Din both North and South came to the Balkans in the early Medieval and the name Beligrad was brought by your I2a Bulgarian ancestors.

Yeah it is completely wrong Albanian. Anyway guys, lets all calm down, not worth arguing and insulting each other.
 
LMAO, you clowns lack any self-conscious. Have you read what 99% you write?

Learn some basic English grammar before posting in an English forum, so others don't have to strain their brains reading your illiterate verbal diarrhea. It actually hurts to read.

What is lacking "self-conscious"? It's lacking self-consciousness or you're not self-conscious. You don't lack "conscious".

And what is "what 99% you write?". You mean "99% of what you write".
 
Gjergj kastrioti would be rolling in his grave seeing what some of these new generation albanians have become, they should stay permanently in america/england if they like that minority culture more than ours, the english people hate it as well. Dont want them to start bringing african dna back to albania. Even enver would be rolling his grave after all the effort of unifying the albanian culture and removing foreign influence

They think if Skenderbeg was alive, he would twerk on tiktok, get a plasti lip surgery and start a rap album.

Honestly, the urgent threat right now is the current regime, Rama-Veliaj. They are clearly trying to depopulate Albania and colonize it with Bengladeshis, they have been quite open about it until the recent protest. The homeland seems in serious despair.
 
They think if Skenderbeg was alive, he would twerk on tiktok, get a plasti lip surgery and start a rap album.

Honestly, the urgent threat right now is the current regime, Rama-Veliaj. They are clearly trying to depopulate Albania and colonize it with Bengladeshis, they have been quite open about it until the recent protest. The homeland seems in serious despair.
Are you a brainwashed Kosovar? Or a Slav who was raised without his father and is obsessed with Albanians? You should go twerk on tiktok and get your lips done se ti je rotkarit krejt!
 
Are you a brainwashed Kosovar? Or a Slav who was raised without his father and is obsessed with Albanians? You should go twerk on tiktok and get your lips done se ti je rotkarit krejt!

Unfortunately I have self respect, my pride would not allow me to. One of the few Albanians who still carries some Skenderbeg in them. I'll leave the rapping and other forms of social validation behavior to you.
 
Unfortunately I have self respect, my pride would not allow me to. One of the few Albanians who still carries some Skenderbeg in them. I'll leave the rapping and other forms of social validation behavior to you.
Rap music is singing about commiting crimes, the americans and english have allowed it get out of hand and now its infecting the rest of europe. There is something called "cancel culture" now but why dont they first cancel crappy rap music, no wonder crime rates are increasing in countries like america and cities like london, they need to bring back public hanging before it gets out of hand
 
Last edited:

This thread has been viewed 556131 times.

Back
Top